Justin Bieber - Fall


En bra dag/kväll

Hej bloggen!
La mig nyss i min underbara säng som jag har längtat. Bion idag var väldigt bra lite överdriven i vissa lägen men helt klart godkänd, ett plus är även att skådespelaren var snygg. Filmen blir automatiskt bättre då. När jag kom hem mötte jag Surre och Felicia på en promenad och sen gick vi hem till mig ett tag, dom gick precis och jag ska väl sätta på någon bra rulle och försöka sova. Imorgon är det fredag igen skönt med lite ledighet och vila, dock blir det mycket handboll i helgen. Sm för juniorerna som spelas på hemmaplan så det lär bli heldagar i hallen. Sen har jag även borta match mot Täby. Får se om det finns rum för någon festdag men det märker vi.

Idag har jag även också börjat tänkt på hur jag ska fira min stora dag alltså när jag fyller 18år, det lutar mot firande hemma hos mig en vecka innan jag fyller och sen på dagen gå ut. Ska tänka lite mer på det och sen börja bjuda in folk, det känns som om det är jätte långt kvar men faktiskt så är det bara lite mer än en månad. Som jag har längtat på den dagen. Om jag tittar framåt tror jag att denna sommar kan bli den bästa jag någonsin kommer att uppleva, men man kan inte ha för stora förväntningar.

Imorgon dagens planer är att först att vara en stund med Sanna och Felicia och sen lite senare träffa Emma och Carro för att boka våran resa i påsk. Just nu känner jag mig förbannat lycklig det är mycket roligt som händer nu. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
 

Steffis jobb

Sitter hos Steffi på hennes jobb hon har precis gjort en chaite till mig, hon slutar om en halvtimme då ska vi åka in mot söder för att äta och sen se bio. Har inte så mycket batteri på mobilen så det lär bli uppdatering igen när jag är hemma.
Skoldagen idag gick bra men vart rätt seg på eftermiddagen och fick lite ont i huvude, så fick en huvudvärkstablett av Amandha så nu känns det bättre och hoppas på att det gör det hela kvällen. Har inte så mycket att skriva just nu. så vi hörs helt enkelt mer ikväll när jag har kommit hem. Puss
 

Det absolut finaste jag vet!
 

Torsdag!

Godmorgon!
Sitter och väntar på bussen som jag hoppas snart kommer. Tycker jag har börjat mitt nyttiga liv väldigt bra, jag brukar aldrig äta frukost men imorse så tog jag en morot framsteg från min sida hihi.

Idag blir det bio efter skolan, steffi har valt och hon har tjatat om att se Ego så ikväll blir det att se hur den filmen är. Hoppas denna dag går fort för imorgon är det fredag igen. Nu kommer bussen hörs mer under dagen. Puss


Movie time

Dags att tänka på refrängen imorgon är det en ny dag och då blir det middag och bio med syster efter skolan, ni får veta imorgon vilken film vi ska se. Tanken är nu att jag ska sätta på The last song och försöka sova. Sovgott!

 
 
 

Priyanka Chopra - In My City Ft.Will.I.Am

 
I know you got your own town
I know you got your own ways
I know you got your own life
I'm just sayin' C'mon down to my place

C'mon make some new friends
And tell me what you drinkin'
I know there a place like home
But I know you gonna like it in my city

Everybody's welcome here
Everybody's welcome to my city
We ain't got no worries here
I know you gonna like it in my city
Know you gotta a friend in me
You ain't gonna wanna leave
C'mon...
You ain't never had a party
Till you come to party in my city

Drivin down to boulevard
Comin' out inside my car
No sittin' in the backyard
Lets go for a ride
Come on and ride with me
Baby just come with me to my community
Come on lets go lets hit the road
Turn up the radio let's radio..

We do it all night long
We got everything you and me
Music plays all night long
I know you gonna like it in my city
Everybody's welcome here ho o..
Everybody's welcome to my city
We got no worries here
I know you gonna like it in my city
You know you gotta a friend in me
You ain't gonna wanna leave
C'mon..
You ain't never had a party
Till you come to party in my city
When you're here city is yours

Let the music play
Dance tonight away
Everybody's in my city
C'mon here let's enjoy
Let the music play
Dance tonight away

C'mon here in my city
Everybody's welcome here
Everybody's welcome to my city
We got no worries here
I know you gonna like it in my city
You know you gotta a friend in me
You ain't gonna wanna leave
C'mon..
You ain't never had a party
Till you come to party in my city
When you're here city is yours
 

 

... Såja

Hejdär!
Har fått värsta träningsabstinens känner att jag har ändrat min form på min kropp på bara några månader och det är dags att få tillbaka kroppen som jag trivs i, mår inte bra över hur jag ser ut nu och vad jag äter för skit varje dag. Ska också börja powerwalka minst 4gånger i veckan. Alltså kommer det bli rätt mycket träning och det behöver kroppen för att må bra och då ändras även humöret och då börjar jag automatiskt att äta rätt. Snart är det sommar och då ska jag inte skämmas för att ligga på stranden utan jag ska vara nöjd med hur jag ser ut och komma ner till den vikten jag vill ligga på. Go Felicia Go

 
Tränings Schema:
- Powerwalka 4gånger i veckan
- Handbollsträningar 2gånger i veckan
- Match 2st per helg
- 100 situps per dag

Ska sluta helt och hållet med:
- Godis
- Läsk
- Chips
- Snabbmat
- Fika



 
 
 
 

Se upp.. Dags för mig att komma iform till beachen 2013

Ät många och mindre måltider
Ät många mindre måltider varje dag. Ät en ordentlig frukost, så sätter du fart på förbränningen direkt från start. Varje dag bör du även äta en bra lunch och middag samt två till tre mellanmål. Det håller blodsockret jämnt och förbränningen på en hög nivå hela dagen. Då blodsockret är stabilt blir man inte lika sugen på godsaker och andra onyttigheter. Det blir lättare att handla vettig mat om man inte är vrålhungrig i affären.

Välj rätt fett
Mättat fett som finns i smör, margarin, ost, feta mjölkprodukter och kött har en benägenhet att sätta sig runt midjan lite lättare än omättade fettsorter. Idag pågår mycket forskning kring olika fettsorter. Välj rapsolja eller olivolja till matlagningen. Men hetta inte upp oljor för mycket, de kan ombildas till mindre nyttiga ämnen vid höga temperaturer. Till dressing eller kalla rätter kan man förutom oliv- och rapsolja även prova att använda druvkärne-, linfrö-, sesam- eller olika nötoljor.

Hoppa över bacon, feta korvar och skär bort fettkanter och skinn från kött och kyckling, det fettet innehåller massor mycket mättat fett. Fet fisk däremot innehåller bra fett som kroppen mår bra av. Ät gärna lax, makrill eller strömming. Bra fett finns också i avokado, nötter och mandel.

Dra ner på fettet men inte för mycket
Fett är livsnödvändigt för kroppen. Om man drar ner på fettet för mycket försämras förbränningen. Men de flesta av oss äter lite för mycket fett och mår bra av att minska en smula på fettintaget. Välj bra fettkällor och se till att snåla med fettet på smörgåsar, i matlagningen, speciellt vid middagen och kvällsmellanmålet. Vanliga fettfällor är ost, feta mjölkprodukter, såser, godis, glass, färdiglagad mat, restaurangmat och chips. Minska ditt fettintag stegvis till vanor som du kan tänka dig att ha resten av livet. Det är ingen idé att dra ner på fettet till en sådan nivå som du inte alls trivs med, livskvaliteten är också viktig. Fett i kombination med snabba kolhydrater är särskilt dåligt.

Ät fibrer
Fibrer är bra på många sätt om man vill gå ner i vikt. Fibrer mättar bra och ger ett jämnt blodsocker vilket gör att man äter mindre av mindre nyttiga saker. Det binder en del fett som följer med ut i toaletten. Du får också i dig en massa nyttiga vitaminer och mineraler genom att äta fiberrika spannmålsprodukter, frukt och grönsaker.

Välj fullkornsvarianter av pasta, ris, bröd, flingor och knäckebröd. Köp även hem fiberbomber som kruskakli, havrekli, linfrön, fiberhusk och psylliumfrön som kan tillsättas i fil, yoghurt, smoothies, gröt, grytor eller soppor.

Se upp med sockret
Ofta tror man att fettet är det enda man bör akta sig för om man vill gå ner i vikt men sockret spelar också en väldigt stor roll. Om du äter mycket socker kan fettinlagringen öka. Mat eller dryck som innehåller mycket socker ger en snabb höjning av blodsockret följs sedan av en snabb och kraftig sänkning av blodsockret som gör dig sugen på nya sötsaker. Vanliga sockerfällor är läsk, godis, halspastiller, glass, frukostflingor och kakor.

Välj långsamma kolhydrater
Ät gärna så kallade långsamma kolhydrater eller livsmedel med lågt glykemiskt index som man talar om nuförtiden. Dessa finns i al dentekokt pasta, klibbfritt ris, grovt bröd med hela korn, frukt och baljväxter som bönor, ärter eller linser. Denna typ av kolhydrater mättar bra och länge. Allt om glykemiskt index kan du läsa om under GI-guiden här på Smalmat.

Ät tillräckligt med protein
Se till att få i dig tillräckligt med protein. Omsättningen av protein i kroppen kostar mer energi än omsättningen av kolhydrater och fett. Tillräckligt med protein i kosten gör också att du inte förlorar muskler utan fett då du går ner i vikt. Varje måltid kan innehålla en bra proteinkälla som exempelvis magert kött, fisk kyckling eller baljväxter. Mellanmålen kan också innehålla protein som exempelvis smörgås med skinka och keso, en shake med banan och naturell yoghurt, ett glas mjölk till smörgåsen eller en näve nötter.

Krydda maten
Starka kryddor som vitlök, cayennepeppar, chili, ingefära och stark senap ökar kroppstemperaturen och energiförbrukningen en aning.


Fika innan träningen
Drick en till två koppar svart kaffe eller te 20-30 minuter innan du tränar. Det är speciellt effektivt direkt på morgonen innan du äter frukost. Koffeinet sätter fart på förbränningen. Om du tränar längre än 45 minuter kan det vara en bra idé att även ta en proteinshake innan du tränar för att förhindra muskelnedbrytning. Det är sedan jätteviktigt att äta direkt efter träningen.

 

Trött... -.-

Kom hem för ett tag sen, ligger i soffan med syrran och ska strax hoppa in i duschen. Blev ingen promenad med Flisan för ingen av oss kände för det. Så istället handlade jag med mig en godispåse hem och ska tillbringa resten av kvällen i soffan/sängen. Kommer fler inlägg under kvällen. Puss

 


Mätt och belåten

Ligger i sängen med värsta matkoman tillsammans med Sara, snart ska jag börja byta om och sen ska
vi åka mot hallen. Ikväll vet jag inte när jag är hemma men har iallafall bestämt med Blohm att ta en
promenad med henne ikväll och snacka av sig lite.
Bara två dagar kvar på den här vecka känns otroligt skönt, inte långt kvar till lov och
efter lovet går jag på praktik så låt dom här sista veckorna gå fort nu.
Dags att ta sig från sängen och göra det som ska göras.
Hörs mera ikväll när jag är hemma. Puss
 

Baby.. I Love You

 

Påväg hem!

 

Hoppade precis på bussen, skönt att vi även idag fick sluta tidigare.

Idag är en bra dag dock är jag vrålhungrig och längtar tills jag är hemma så jag kan äta. Maten i skolan var ingen höjdare om jag säger så. Har inte många procent kvar av mina batterier på mobilen, jag skriver när jag kommer hem. Ciao



 


50dagar kvar!!


Godmorgon

Godmorgon.
Redan onsdag idag, veckorna bara springer iväg. Igår somnade jag runt halv ett och vaknade av panik imorse för att jag trodde jag hade försovit mig men som tur var hade jag inte gjort det. Nu sitter jag iallafall på bussen påväg mot skolan, det är en långdag som väntar och efter skolan ska jag hem snabbt och sedan vidare till söderbymalm för att döma. Ingen träning för mig idag. Låt denna dag gå fort, syns snart igen. Looove!

 


Myskväll

Kom precis hem tillsammans med Surre och Felicia, vi ligger och kollar på film och ska försöka somna i god tid. Imorgon ska jag upp runt 6 för börjar 8.30. Så det är dags för mig att redan säga godnatt så hörs vi mera imorgon och då ska jag vara bättre på att uppdatera för idag har jag inte alls varit bra. Sovgott
 



<3

 

Matisyahu - Sunshine

 

Bakar..

Hejsan!
Efter solariumet idag åkte jag hem och efter ett litet tag kom Anki och Sara över.
Jag och Sara har precis bakat kladdkaksmuffins, nu väntar vi på Lisa och Felicia och sen ska vi ha mysfika. Ikväll ska jag mysa med min Felicia, ladda ner någon bra film och ha det allmänt mysigt. Hör av mig när jag ätit och träffat mina vänner. Puss
 

Tisdag!

Hejdär! Skrev inte imorse men det var bara för att jag var försenad till skolan igen. Skolan idag även fast jag missade första lektionen gick bra, redovisade även min engelska powerpoint idag. Det gick väl som det gick, gjorde iallafall mitt bästa och det tycker jag är huvudsaken. Nu sitter jag på bussen påväg till trollbäcken för att sola och sen vidare hem. Idag händer inte speciellt mycket, skulle behöva plugga så jag får se om jag orkar göra det sen eller om jag skjuter upp det som med allt annat. Hörs sen, puss


Godnatt...


Planer för veckan

 
Måndag - Träning, Plugg
Tisdag - Ledig
Onsdag - Döma
Torsdag - Bio med syster
Fredag - Boka resa förmodligen med Emma&Carro
Lördag - SM, Match
Söndag - SM, Match

Det är okej att vara ledsen ibland.

Varför ska allt vara så jobbigt? Trodde jag skulle klara det här utan problem.. men det blir bara värre och värre ju längre det går. Jag vet att jag är stark men ibland går det inte att hålla tillbaka alla tårar, alla våra tider och alla minnen kommer ständigt upp i mina tankar. Det verkar som om de aldrig kommer försvinna hur mycket jag än försöker, men det ända jag tänker på är dig. Det är helt sjukt vet inte vart jag ska ta vägen när det bara börja rinna tårar ner från kinden. Det finns absolut ingen annan än dig och mig som förstår vad vi hade, vi hade något speciellt som ingen kan föreställa sig. Bara jag hör ditt namn eller bara jag ser någon du känner får jag panik och vet inte vart jag ska ta vägen vet inte hur jag ska regera, vet inte vad jag ska svara när folk frågar jag har bara ett stort jävla frågetäcken i huvudet. Trött på att vara så ensam jag är inte alls van med att somna och vakna ensam i sängen. Tomheten finns det kan jag lova, men det är viktigt för mig att någon gång också känna mig ensam och att försöka hitta mig själv igen. För nu känns det som om jag är någon helt annan stans, känner inte igen mig själv och det är inte ofta jag är glad nu för tiden. Även fast jag lovar mig själv att sikta framåt och försöka se ljuset någonstans i det hela så fallar jag också ibland och det är skönt att skriva ut det här på bloggen. När jag har skrivit klart det här känns det som om jag har fått det ur kroppen och att tårarna någon gång försvinner faktiskt. Men även fast jag grinar lite då och då och tänker en hel del på dig, så vet jag att det är här bäst för oss båda två och det kommer en dag då allt känns bra och att jag får känna mig lycklig och skratta för att jag är glad och inte att behöva kämpa för att kläma fram ett leende på läpparna. Längtar tills den dagen kommer men det kommer förmodligen ta ett bra jävla tag. Men jag kämpar vidare. Starkast vinner!
 

Im in loooove!! Så bra


Plugget tar kol på mig

La mig nyss i sängen, träningen gick inte alls bra har fortfarande ont sen igår då jag gjorde illa mig på en av matcherna. Ska strax sätta igång med min engelska powerpoint som jag ska redovisa imorgon. Men ska ringa min älskade Felicia och be henne hjälpa mig lite. Skriver sen för just nu är jag mest förbannad och sur. Puss
 
 
Finns absolut ingen bättre!

#give #me #summer #now


Trött och seg!

Ligger och degar i soffan. Idag fick jag sluta lite tidigare så jag var redan hemma vid 14.30. Mamma och pappa kom nyss hem, ska gå ner och kolla vad det blir för mat sen ska jag vila ett litet tag innan jag åker till torvalla för att träna. Hörs lite senare. Pusspåer!


Måndag igen!

Dålig uppdatering hela helgen. Igår spelade jag en match på kvällen i torvalla också och den vann vi med en hel del mål 11-34. När jag kom hem somnade jag direkt i soffan så därför hann jag inte skriva här. Helgen har faktiskt varit bra men nu har jag ont i hela kroppen. -.-

Sitter på bussen påväg mot skolan börjar 8.15, har inte saknat skolan alls skulle kunna ha några mer lediga dagar. Idag är de en helt vanlig måndag, slutar skolan runt 15 träning 17.45 och sen ska jag försöka träffa Blohm ett tag vi har en del att prata om.haha!
Hörs under dagen. Ciao


Påväg hem :)

Igår var jag på en fest i brandbergen, kvällen var väldigt bra. Jag och Lisa somnade hemma hos mig runt halv fyra.

Idag ställde jag klockan på 11 och åkte direkt till sorunda för att spela match. Nu är jag påväg hem med en vinst 11-28. När jag kommer hem ska jag bara äta fort och sen åka till torvalla för att spela en till match. Matchen börjar 18.45 så nu måste jag ladda batterierna. Hörs sen ikväll . Puss


Film med syster

Hejhopp.. Jag och Calle tog en rätt lång promenad idag vi var ute på isen också. Sen mötte vi upp Victor, vi gick hem till mig och drack varm chockad och kollade på mäster katten. Dom gick precis hem. Nu ligger jag i soffan med syster och ska kolla på en film innan maten. Hörs senare! Puss


Lördag

Godmorgon! Vaknade nyss och ska snabbt äta frukost för att sen träffa min vän Calle på en morgonpromenad. Lite tråkigt att solen inte skiner men det är iallafall skönt att det inte är så kallt. Godmorgon på er så hörs vi lite senare för nu ska jag ta med från sängen till frukost bordet. Puss


En bra fredag helt enkelt!

Hej allesammans!
Har haft en väldigt skön och trevlig fredag. Började med en middag hemma hos moster och sen mötte jag upp tjejerna för att basta och bara äta massa gott. Snackade en massa skit och nu känns det som om jag gått upp minst 10kg på allt vi ätit. Nu ligger jag äntligen i min säng, är hur trött som helst. Imorgon är planerna oklara men en sak är iallafall säker och det är att jag ska ut. Men det får inte bli allt för sent för har två matcher på söndag. Nu ska jag sätta på någon bra film som jag kan somna till och imorgon är de lördag och då får man sova hur länge man vill, som jag har längtat. Sovgott så hörs vi imorgon. Pussen
 

Mys med bästa tjejerna!


Helg,helg,helg äntligen helg!

Sitter nu på bussen påväg hem trodde jag skulle få sluta vid 11 men det vart inte så för att några i klassen ville redovisa för hel klass, sjuktsegt! Men klockan är inte så mycket nu heller. Solen skiner och det är fredag känner mig förbannat lycklig, ska ringa Felicia och Lisa för att bestämma kvällen. Hörs när jag är hemma. Puss


Fredag :)

Godmorgon, missade bussen idag igen så nu sitter jag på 806 mot gullmars. Hoppas att jag inte kommer allt försent. Idag slutar jag tidigare än vanligt, redan 11.10 skönare fredag kan man ju inte få.

Mina planer för idag var att ha spakväll hos Lisa men jag vet inte om det blir så nu. Men något som är säkert är att jag iallafall ska vara med Lisa och Felicia och hur vi spenderar denna fredag återstår att se. Ha en bra fredag allihopa så hörs vi mer under dagen. Puss&kram

 


Godnatt från mig och frugan..


Felicia är min hjälte

Hejdär!
Felicia kom precis över, vi ska direkt sätta igång med en engelska powerpoint.
Vi får se hur lång tid det tar men när vi är klara ska vi mysa. Skriver när vi gjort klart de. Puss


Myser framför brasan

 

Det är svinkallt ute så ikväll blir det ingen kvällspromenad för min del jag har fryst en månad i sträck nu. Jag är förjävla trött på snön och de kalla vädret kan inte bara sommaren komma nu.
Men som tur är så har vi brasa hemma så här har jag suttit i 1timme. Nu ska jag fortsätta värma mig, så hörs vi senare. Puss!

 


....

 

Macklemore - Thrift shop

 
 

Home sweet home!

Nu är jag äntligen hemma efter en helvetes lång dag där humöret har varit upp och ner hela dagen och var för trött för att ens koncentrera mig på vissa lektioner. Men något jag är glad över är att det redan är fredag imorgon och det betyder att helgen närmar sig med stora steg. Tror faktiskt denna helg kan bjuda på lite mer av det vanliga, eller jag hoppas på det iallafall och sen får man se om den gör det.
 
Planerna för imorgon är iallafall att ha spakväll med Lisa och Felicia hemma hos Lisa, det är fortfarande inte bestämt men det lutar med det nu iallafall. Nu kom mamma och pappa hem så jag ska gå ner och kolla vad det blir för mat. Hörs helt enkelt om en stund. XOXO
 


 
 

Mot skolan

Godmorgon på er!
Sitter på 810 påväg mot skolan. Sov som sagt hos Carro inatt så var tvungen att gå upp tidigare än vanligt. Helst av allt skulle jag velat ligga kvar i sängen och myst med Carro, men det är ju omöjligt när man börjar tidigt varje dag. En långdag i skolan idag börjar 8.15 och slutar runt 16, efter skolan ska jag förmodligen möta upp Felicia när hon har slutat jobba. Hon ska hjälpa mig med en engelska grej och om jag känner oss rätt så stannar hon över natten också. Hörs mera sen. Puss

Bildbrist...-.-

 

Hos Carro!

Ligger i sängen hemma hos Carro. Träningen var helt okej men jag var sämst.. Nu ska vi mysa med chips/dipp och godis. Sovgott puss


Mästerkocken!

Håller på att laga mat till mig själv, snart kommer mamma och pappa hem då åker jag och tränar. Efter träningen går jag hem till Carro och myser och sover hos henne så hon får lite sällskap nu när hon är ensam hemma. Imorgon blir det lite jobbigare dock, börjar 8.15 så måste ta bussen från centrum 7. Får hoppas på att jag kommer upp. Vi hörs mer efter träningen för nu är jag lite stressad! Pussen


Förändring

 
 
 

... <3


On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don’t know why I’m still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you’ll always be my hero
Even though you’ve lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that’s all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that’s all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

Now there’s gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you’ll always win
Even when I’m right
‘cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it’s sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

Just gonna stand there and watch me burn
But that’s all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that’s all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

So maybe I’m a masochist
I try to run but I don’t wanna ever leave
Til the walls are goin’ up
In smoke with all our memories

This morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared makeup as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me I’ll be sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I’ll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I’m nothing, I’m so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you’ll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we’re on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other’s backs
That we’ll have each other’s backs, ’cause we’re that lucky
Together, we move mountains, let’s not make mountains out of molehills,
You hit me twice, yeah, but who’s countin’?
I may have hit you three times, I’m startin’ to lose count
But together, we’ll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we’re nuts, but I refused counsellin’
This house is too huge, if you move out I’ll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain’t shit you can do about it
With you I’m in my f-ckin’ mind, without you, I’m out it

Just gonna stand there and watch me burn
But that’s all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that’s all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie
 

Bussen

Slutade tidigare så nu är jag redan påväg hem. Ska försöka äta något när jag kommer hem och kanske vila ett tag och sen rulla mot träningen. Idag känner jag att det är en bra dag och jag känner mig lyckligare än vanligt.
Pusspåer!

 

Skolan -.-

Har precis ätit lunch, idag slutar jag 15.30.. Då måste jag skynda mig hem för att sen åka direkt till träningen. Dagen känns rätt seg och skulle helst av allt bara vilja åka hem. Vi hörs mera sen! Puss

 

 

Snart helg...

 

Onsdag - Träning
Torsdag - Plugg
Fredag - Spakväll med tjejerna
Lördag - Träffa Lisa, Hem till Carro förmodligen
Söndag - Match, Plugg

 

Saknar dig min fina vän

 
Nu på kvällen har jag varit ute och tagit promenad med Felicia och Lisa. Hamnade på Djugårdsplan och köpte lite godis och läsk. Kom precis hem tillsammans med Felicia, vi håller på att ladda ner en film som vi ska se. Felicia kommer väl somna efter ett tag men jag kommer få det väldigt svårt att sova.
 
Imorgon är det redan onsdag då blir det först skola och sen vidare till träning. Tycker faktiskt att veckorna går väldigt fort just nu och det tackar jag för. I helgen är det rätt fullt som varje helg det är kanske därför alla helger går så fort som dom gör. Nu ska jag sluta vara så osocial och umgås lite med Felicia. Sovgott så syns vi helt enkelt imorgon. Puss
 

Just believe in your dream

 
 

Rihanna - Stay

 
 
All along it was a fever
A cold sweat hot-headed believer
I threw my hands in the air I said show me something
He said, if you dare come a little closer

Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay

It's not much of a life you're living
It's not just something you take, it's given
Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay

Ohhh the reason I hold on
Ohhh cause I need this hole gone
Funny you're the broken one but i'm the only one who needed saving
Cause when you never see the lights it's hard to know which one of us is caving

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay, stay
I want you to stay, ohhh

Panik

Vaknade nu av världens panik.. Har sovit i tre timmar, missat kladdkakebak med Lisa och Felicia. Så för tillfället är jag inte alls glad. Kommer inte heller kunna somna inatt.

Skriver när jag piggnat på mig lite. Pussen


Skööndag

Redan påväg hem. Skulle egentligen sluta 15.25 men vi fick istället sluta 12.10 så skönt. När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt sen ska jag försöka få tag på Felicia och se om vi ska träna eller om det bara blir en promenad måste iallafall röra på mig idag har massvis med energi som måste bort. Syns när jag är hemma! Heeeejdååå

 


Mobiluppdatering

Godmorgon! Sen till skolan idag igen.. Det gör inte så mycket för kände ändå inte för att gå på matten idag. Så tog lite sovmorgon, idag slutar jag halv fyra. Efter skolan är planerna oklara men kanske ska träna lite med Surre och Felicia. Får se hur det blir med den saken. Skulle behöva plugga en del också. Blääää


Nu.. Paradise Hotel


En helt vanlig måndag! Godnatt

Har precis lagt mig i sängen har längtat hela dagen på att lägga mig här och bara ta det lugnt. Träningen gick väl bra men nu här jag rätt död och känns som om ögonen kommer slockna när som.
Nu på kvällen var jag ute en stund också och träffade Surre och Felicia. Ingenting alls att skriva, det har helt enkelt varit en helt vanlig måndag inga konstigheter eller roligheter. Vi hörs imorgon för ska sova nu. Looove
 
 
Tycker du ska flytta hem nu, saknar dig för mycket!
Men vet att du har det bra där du bor nu..
Min kärlek till dig är obeskrivlig.
Jag älskar dig älskade bror!

Hemma snart!

Ska strax hoppa av bussen. Dagen har faktiskt gått rätt fort och tycker inte alls att den var jobbigt. Men hungrig är något jag är så ska hem och äta, byta om och sen åka mot torvalla! Hörs sen ikväll eller innan träningen. Pusspåer!

 


Bra frukost i skolan :)


Måndag morgon!

 

Inte min favoritdag idag, det var svårt att komma upp imorse hade hellre legat kvar i sängen hela dagen. Men nu är jag på bussen påväg mot skolan. Idag efter skolan ska jag hem snabbt och sen åka på träning direkt. Det är bara kolla framåt och längta tills nästa helg. Hörs under dagen. Puss

 


Åh.. Är så nöjd!

Är super nöjd med hur håret blev, tack Lisa!

Just nu ligger jag i sängen tillsammans med Blohm, Lisa gick nyss hem så nu ska vi sätta på en film och sova för imorgon är de skola som gäller igen. Syns imorgon! Puss

Före och efter bild på håret! Loooove it


Färgar håret

Åkte från Carro runt fem mötte upp Lisa och Felicia på maxi för att handla hår färg åkte därefter hem till Felicia färgade hennes hår och sen åt vi även där. Nu är vi alla tre hemma hos mig och färgar mitt hår. Skriver sen när det är klart och så får ni en för och efter bild. Puss


Äntligen tittade solen fram! #summer

Caroline och jag idag!


Frukost med tjejerna! :)


Godmorgon

Vaknade nyss, det är redan söndag och imorgon börjar en ny vecka helt sjukt vad snabbt det går. Ligger i sängen med Carro och Camilla vi ska väl ta oss här ifrån och äta frulle snart sen får jag se vad vi hittar på. Godmorgon på er!


Sovdags

Ligger in sängen tillsammans med Carro och Camilla, Emma gick hem nyss vi ska sätt på Jönssonligan och sova. Sjukt trött efter att ha spelat match det tog på mina krafter. Imorgon står plugg på schemat och sen ska jag också försöka träffa Blohm. Sovgott!


Hos Carro

Matchen idag gick inte alls bra, jag var helt värdelös. Efter matchen åkte jag hem för att duscha och så. Sen åkte jag till Carro vi har precis lagat mat och ätit. Ikväll ska vi kolla på film och mysa tillsammans med Emma och Camilla också. Skriver senare!


Andra sidan - Rhymes&Riddim

 
 

Lördag

 
 

Godmorgon på er!
Igår kom jag hem runt tolv fick skjus hem av Jonathan när jag kom hem kollade något avsnitt av paradise hotel och sen somnade jag, vaknade för någon halvtimme sen. Skönt att få sova ut lite! Vädret kan man ju inte klaga på, solen skiner en aning kallt kanske men väldigt fint är det ute iallafall.

Just nu sitter jag och äter. Om en timme ska jag åka mot torvalla för att spela match. Ikväll kanske jag ska vara med Carro annars har jag inga planer. Vi får helt enkelt se vad denna lördag har att bjuda på. Hörs sen, puss!

 

Fredagsmys hos Lisa!

Sitter hemma hos Lisa tillsammas med Sofia vi har precis ätit från pizzan och nu ska vi bara mysa och kolla på tv. Ska hem lite senare för har match imorgon så behöver min sömn inatt. Hörs när jag är hemma. Pusspåer!

 


Fredag är min favoritdag :)

Jahapp nu är jag påväg hemåt, denna dag har många bra saker. Solen skiner,slutade tidigt, det är helg nu och ikväll ska jag mysa med min Lisa. Som sagt en riktigt bra dag! Ska hem snabbt nu och sen ska jag möta Lisa, så skriver när jag är hemma hos henne eller senare ikväll! Ha en bra dag/kväll allihopa. Heeeidå

Fina tjejerna i skolan!


Snart helg :D

1timme kvar av denna skolvecka, efter skolan ska jag möta Lisa. Vi kommer förmodligen vara hela dagen, det var ett par dagar sen så vi har en del att prata om. Syns när jag är på bussen påväg hem! Puss


18 Januari :)

Äntligen fredag igen! Är snart i skolan har bara tre lektioner idag så det är skönt! Kväll är det oklart vad jag ska göra men det är ju fredag så något roligt ska jag göra. Ha en bra fredag! Sho


Svårt att sova... Ska upp om 5timmar typ -.-


... Zara Larsson - Uncover

 
 
 

Mys med Blohm

 
Flisan kom för ett tag sen vi hade en del att snacka haha ovanligt, nu ska vi sätta på PH och äta godis. Dagen idag har varit mycket bra och har hunnit med mycket. Skönt att det är helg och ledighet det känns som om det behövs nu!
Om bara 60dagar fyller jag 18år känns overkligt att lilla jag ska bli stor.. Som sagt är detta mitt år och jag ska göra det till ett år som man minns länge. Nu väntar Flisan på mig så vi hörs senare ikväll eller imorgon. Ciao
 

....


Imorgon är det Fredag :D

Var ute ett tag på promenad med Linus och sen handlade jag mat till mig och pappa så nu har vi precis ätit. Vi kollar just nu på Farmen, haha kanske inte det bästa programmet men det funkar. Ikväll kommer frugan över och fyller ut tomrummet, alltid lika mysigt att ha henne på besök! Skriver när hon har kommit, pussen


If I could turn back time..


Mobiluppdatering

Redan påväg hemåt, idag händer inte mycket. Ska möta Linus vid fem/sex annars ska jag bara kolla på PH och ta det lugnt. Kolla lite resor och försöka hitta något så vi kan boka i helgen eller iallafall snart! Hoppas alla haft en bra dag än så länge, pusspåer!


Torsdag !

Godmorgon!
Sitter på bussen och är försenad idag igen. Börjar kvart över åtta men kommer aldrig hinna dit i tid..menmen vad ska man göra? Idag är det torsdag och imorgon är det fredag! Allt går så fort nu kändes som om det var nyår för bara någon vecka sen. Hihi!

Hörs sen i skolan, pusspuss :)


2dagar kvar av denna vecka!

Har precis duschat och kommit ut till mitt hus. Träningen gick bra men den var väldigt jobbig, imorgon är det redan torsdag hur skönt som helst. Bara två dagar kvar av denna vecka.. Ge mig helg nu tack!

Imorgon händer inte speciellt mycket, ska möta upp Linus förmodligen för att lämna över lite saker och sen kommer jag bara dö i sängen förmodligen. Nu ska jag kolla lite avsnitt av paradise hotel så hörs vi imorgon. Puss
 
 
 

Skööönt

Vi fick sluta mycket tidigare än vad vi skulle så nu sitter jag på bussen påväg hem.. Skolan idag gick bra lite trött dock och somnade på historian men annars mår jag faktiskt väldigt bra, än vad jag brukar må. Nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik i mina hörlurar och försöka älska mitt liv. Love




En otroligt vacker blid på mig just nu!

 

 


Vill hem

Sitter i skolan och slutar om 40min..
Det blir att skynda sig hem och sedan åka på träning.
Skriver när jag sitter på bussen <3

 

 

Jag älskar dig mamma!


Ni betyder något extra för mig, kärlek till er!

 


Försov mig -.-

Försov mig imorse men nu sitter jag iallafall på bussen.. Missade första lektionen inte alls bra men det är inget jag kan göra nu. Efter skolan vi halv4 åker jag hem och sen vid 18 så är det träning. Hörs mer under dagen. Pussen

 


Paradise Hotel

Ligger i sängen tillsammans med frugan min. Vi har börjat kolla på säsong2 av PH.. Så har inte riktigt tid att skriva. Hörs imorgon puss


Bilder från skoldagen!


Påväg hem.. Äntligen

Sitter på bussen påväg till Haninge igen.. Ska hoppa av i Trollbäcken för att sola, fryser ihjäl typ så det ska bli skönt att värmas upp lite.. Ska drömma mig bort till solen och värmen! I slutet av denna månad ska vi boka resa till påsken,hur skönt och underbart som helst.. Nedräkningen har börjat till min 18årsdag och till resan.. Längtar som bara den! Hörs mera senare.. Kärlek


Världens bästa tjej!


Godmorgon Tisdag

Sitter på bussen påväg mot skolan. Vi ställde klockan imorse på kvart över sex men vi klev upp ur sängen kvart i sju. Trött på all snö och att det är så kallt kan det inte bara bli sommar nu? Idag efter skolan tänkte jag sola sen har jag ingenaning vad jag ska göra. Blir säkert att träffa Blohm. Vi hörs under dagen! Ha en bra dag, pusspåer!


Mys på högnivå!

Ligger i sängen tillsammans med min fru. Hon kom för ett tag sen så nu ska vi sätta på en film och bara mysa. Imorgon ska jag ta mig till skolan för det måste jag verkligen göra, ska börja ta tag i vissa saker och bli som jag alltid har varit. Har varit lite frånvarande för tillfället men det ska bli en stor förändring på det. Nu väntar Felicia på att jag ska sätta på filmen så vi hörs mera imorgon. Pussen


Så fin! <3

Påväg hem!

Sitter i bilen påväg hem från träning. Träningen gick bra men nu är jag helt död. Ska hem nu och duscha och käka sen får jag se vad jag hittar på.. Hörs sen, puss


Väduren 21/3-19/4

 
Året börjar och slutar med utveckling.
Du kommer att förändra din syn på kärleken,
eller i varje fall din syn på vad du vill ha ut ur relationer.
Även ditt sexliv kommer förändras något och vara en smula extra spännande under 2013.
Med förändringar kommer nya krav, och med nya krav kommer ofta konflikter.
Något romantiskt år blir det nog inte med det bäddar däremot för framtida kärlekslycka.

Bästa dagarna för en flirt: 14/2, 3/6, 22/8
Bästa dagarna för hångel: 14/4, 11/5, 8/6
Bästa dagarna för sex: 30/6, 27/7, 18/10
Du träffar den rätta 9/4 genom en hobby.

Det hettar till med Våg, Skytt och Vattuman. Men med Stenbocken blir det gott om bekymmer.

Tidsfördrift

Svart/Vitt?
Hund/Katt?
Fest/Hemmakväll?
Singel/Upptagen? 
Hångla/Kramas?
Ragga/Bli uppraggad?
Big Brother/Paradise hotel
Blont/Brunt?
Bruna ögon/Blåa ögon?
Choklad/Lakrits?
Göteborg/Sockholm?
Högerhänt/Vänsterhänt?
CocaCola/Fanta?
Pizza/Kebab?
Randigt/Prickigt?
Sommar/Vinter?
Villa/lägenhet?
Fotboll/Hockey?
Guld/Silver?
Lycklig eller olycklig?


<3

 
 
I found myself today
 Oh I found myself and ray away
 But somthing pulled me back
 the voice of reason , I forgot i had
 All I know is you´re not here to say
 What you always used to say
 But it´s written in the sky tonight
 
 So I won´t give up no I won´t break down
Sooner than it seems life turns around
 And I will be strong
 Even if it all goes wrong
 When I´m stading in the dark , I´ll still believe
 Someone´s watching over me
 
I´ve seen that bright light
 And i´ts shining on my destiny
 Shining all the time , and I won´t be afraid
 To follow everywhere it´s taking me
 All I know is yesterday is gone
 And right now I belong
 To this moment , to my dreams
 
It doesn´t matter what people say
 And it doesn´t matter how long it takes
 Believe in yourself and you´ll fly high
 And it only matters how true you are
 Be true yourself and follow your heart

Godmorgon

Godmorgon.. Vaknade nyss och idag kände jag inte alls för att gå till skolan. Ringde och sjukanmälde mig i morse, snart ska jag gå upp till huset och äta frukost och sätt på någon bra film.Hörs lite senare Puss
 


Grattis till oss på våran namnsdag! Älskar dig min fru!

Saknar att vara blond!!


 
Dags att sova imorgon är det en ny vecka, imorgon börjar jag kvart över åtta och slutar runt tre så det blir en rätt lång dag. Sen är det träning som gäller och efter det hoppas jag på att få lite tid med frugan. Sovgott så syns vi helt enkelt imorgon. Puss
 

Man kan inte alltid vara glad! Så är det bara...

Börjar med att säga att jag har varit dålig med att blogga under helgen men det har varit rätt mycket och har inte haft lika mycket tid som jag brukar. Denna helg gick väldigt fort och redan imorgon är det skola och ny vecka, känner att jag inte har ork med någonting just nu. I helgen fick jag mycket gamla minnen att tänka på och det gjorde mig deppig och på samma gång lite ledsen. Just nu känner jag bara för att boka en sista minuten resa och lämna landet för en stund och bara göra sånt jag tycker är kul och sånt jag mår bra av, men så lätt är det inte. Men har lärt mig av mina egna misstag att detta är bästa sättet för mig även fast jag ibland inte tror det och drömmer mig bort till dagar då jag var lycklig och då jag mådde som bäst. Men jag hoppas att jag någongång under detta år får känna denna känsla igen. Det hjälper inte att sitta och tycka synd om sig själv hela tiden, jag ska istället vara glad för de som ställer upp och de vänner som finns där hur jag än är och hur jag än beter mig. Förjävla trött på människor som sviker och snackar skit bakom ryggen. Stå för vad ni säger och våga visa lite känslor förfan.Förstår inte hur folk kan vara så osäkra på sig själva och ens orka lägga ner tid på andras liv och andras privatliv, och att ens folk orkar lyssna på falska rykten det är bara patetiskt. Man ska inte tro att allt männsikor säger stämmer, bästa sättet är att ta reda på ekta fakta innan man tror på det. Vad tjänar man på att prata om andra det gör bara att man mer och mer börjar tvivla på sig själv och det slutar med att kan inte känner sig själv längre. Lägg mer tid på ert liv och skit i vad alla andra gör, sköter man sitt så slipper samhället se ut som det gör idag. Alla behöver inte lägga sig i och bestämma hur man ska se ut hur man ska bete sig hur man ska vara eller vilka man ska umgås med. Det väljer man helt själv. Innan man säger något eller gör något dumt ska man se vad konsekvenserna är. Gör man något får man stå sitt kast och så är det bara...Trodde definitivt inte detta år skulle börja så här. Men om man ska vara lite posetiv i det hela så kan ju inte fortsättningen av detta år bli sämre iallafall. Jag har bestämt mig att lägga ner min energi på de personer som lägger ner samma energi på mig. Det tar för mycket på mig att ge och ge men aldrig få något tillbaka och det är jag jävligt trött på att göra. Det är slut på det nu. Det är inte alltid upp till mig att höra av mig och alltid ställa upp. Man vill alltid få någon respons eller iallafall ett samtal. Det är inte svårare än så.
Men jag klarar mig alledes utmärkt med de vänner jag har, och är tacksam för eran hjälp när jag mår som jag gör. Kärlek till er!


 
 
 
 
 

I dream too much.


Dålig dag och dålig uppdatering

Är hemma och väntar på att maten ska bli klar. Idag är det ingen bra dag! Så är det bara. Ikväll ska jag spela Bingolotto med familjen hehe. Sen ska jag se vem kan slå Filip och Fredrik. Syns senare. Puss


Bilder från Linas 20års kalas på woken!


<3


Lördag

Vaknade precis tillsammans med Lisa. Gårkvällen spenderades med Rasmus och Elias de åkte hem runt tre och då gick jag och Lisa och la oss direkt. Idag händer det mycket vi ska strax gå upp och äta frukost sen ska jag börja kolla vad jag ska ha på mig till ikväll då vi ska till woken och fira Lina. Men först ska jag hinna med att spela match också. Så uppdateringen blir inte alls bra idag. Skriver senare för nu måste jag försöka ta mig här ifrån. Godmorgon på er!


Hos Lisa!

Är hemma hos Lisa efter solariumet idag kollade vi lite i affärer och sen fick vi skjus hem av hennes pappa. Lisa är just nu i duschen. Snart ska vi äta och sen ska vi hem till mig. Hörs mera ikväll. Ciao


Nu tar jag helg och två lediga dagar..

Sitter på bussen påväg mot centrum för att möta Lisa. Sola lite och kanske även käka. Nu är det äntligen helg och imorgon får jag sova hur länge jag vill. Hur skönt som helst, inget att skriva. Puss på er!


Helvete

Fuck den här fredagen började inte som jag hade tänkt. Missade 840 till skolan så nu sitter jag på 807 kommer komma mycket försent och det har jag inte råd med.. Aja det är fredag och det känns ändå skönt, efter skolan åker jag till centrum och möter upp Lisa. Vi ska sola och sen får vi se vad denna fredag har att bjuda på..


Dags att sova

 
Klockan börjar bli rätt mycket och det är dags att stänga av datorn och försöka sova. Imorgon är en ny dag med många nya utmaningar. Hörs mera då. Sovgott

(:

 
Satt mig precis i min säng och ska kolla lite bloggar och även ägna en del tid på facebook och sen ska jag sätta på någon bra rulle. Imorgon är det fredag äntligen.. Första veckan har varit jobbig har inte kommit upp i tid och har inte vänt tillbaka på dygnet. Imorgon efter skolan ska jag försöka hinna till solariumet och sen senare på kvällen ska jag träffa Lisa,Elias och Ramus, får se vad vi hittar på. Helgen blir rätt intensiv och rätt mycket som står på schemat. Skriver mera senare, måste fixa lite saker nu. Puss

Bloppis


Tröja från Ginatricot - XS
 20kr
 


Tröja från Spanien - L/ små i storleken
10kr
 
 
Klänning från Spanien - S
30kr

 
Tröja från HM - XS
30kr
SÅLD
 
 
Två koftor från HM- XS
2 för 20kr
 
 
Tröja från JC - XS
20kr
 
 
Tjocktröja från HM - Storlek 38
20kr
 
 
Tröja från HM - S
30kr

 
Tubtopp från Spanien - XS
10kr
 
 
Kofta från Vera Moda - S
20kr
 
 
Sommartopp från Kappahl - S
10kr
 
 
Sommarklänning från Spanien - S
30kr
 
 
Kofta från Only - S
20kr
SÅLD
 
 
 
Är ni intresserade av något så är det bara att komentera eller skicka ett mail till [email protected]
Ni som har mig på facebook kan även skriva där också. Har ni några frågor eller lust att prova något av plaggen så skriv. Puss
 

Bussen

Sitter på bussen påväg till solariumet, efter det hämtar pappa mig och då ska vi åka och äta. Skolan idag gick bra lite mycket dö tid, men som tur var fick vi sluta halv4 istället för fyra. Så jag är inte bitter. Syns sen! Puss


Vill hem nu..


Hatar att läsa...


Godmorgon härliga Torsdag!

Sitter på bussen mot skolan. Börjar tidigt och slutar sent idag, men tror ändå denna dag kan bli bra. Efter skolan tänkte jag sola och sen kvällen har jag inget planerat. Hörs mer i skolan! Puss


Det finns tider och stunder man saknar lite extra!


 

Godnatt

 
 
Ligger i sängen och ska försöka sova, men först ska jag se klart Taken2 som jag har börjat kolla på. Ingenting alls att skriva mer än att jag måste sova för att börjar förjävla tidigt imorgon -.-
Hörs mera imorgon istället. Sovgott puss

Sveriges mäster kock!

Familjen är samlad i soffan, träningen idag gick bra och den var riktigt rolig. Idag ska jag försöka sova tidigt så att jag kommer upp imorgon. Inge mer skolk för min del. Börjar 8.15 imorgon och slutar 15.55 längtar inte alls! Ska kolla klart på Sveriges mäster kock nu. Hörs mer sen. Puss


<3



 


Bilen

Sitter i bilen påväg till träningen. Sen halv4 har jag rensat och städat min garderob så tänkte ha en bloppis nångång i veckan. Får se om jag är klar imorgon annars blir det fredag! Inte tid att skriva just nu, hörs mera efter träningen! Puss på er :)


True shit..


Rulle

 



Sitter och äter frukost med syster, hade ställt klockan imorse för att gå till skolan men kom verkligen inte upp. Så sjukanmälde mig och har lovat mig själv att det var första och sista gången. Snart ska jag och Steffi åkte och handla mat och även hämta kusin Thea påvägen. Ikväll har jag träning 18-19.30 efter den har jag inga planer får se om jag träffar Blohm en snabbis vi hörs mera snart! Puss


Be strong..


Jag är värdelös..

Dålig uppdatering hela dagen. Har haft fullt upp och glömt bort att blogga. Skolan idag gick väll bra lite jobbigt att vara tillbaka men det var samtidigt kul att träffa alla igen. Efter skolan åkte jag och Amandha från klassen in till stan åt donken och fixade praktikplats. Fick jobb på Stadium på sergelgatan. Så där börjar jag jobba v10 och 8veckor framåt,längtar!! När jag kom hem kollade jag och syster på serier och vilade ett tag. Efter maten åkte vi och handlade lite mys, sen var jag även ute en sväng och träffade Blohm. Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner bredvid syster i sängen. Vi hörs mera imorgon. Sovgott!

En bild på mig och David idag i skolan! :)


Åh...

Sitter redan på bussen påväg till skolan. Nu är lovet slut det känns väll sådär skulle lätt kunna vara ledig en vecka till. Mitt lov har varit väldigt bra och har varit med människor jag inte trodde. Året började exakt som jag ville. Tillbaka till verkligheten vi hörs mera under dagen. Puss på er!


Hos frugan!

Äntligen har Felicia kommit hem. Har spenderat hela kvällen hemma hos henne och nu ska vi sova för imorgon har vi båda skola. Nu är allt som vanligt igen när hon är hemma. Godnatt!

Tack för de fina presenterna bästis!


Godmorgon



Ligger i sängen och kollar serier med Steffi vaknade idag runt ett. Sov som en prinsessa inatt. Så skönt att vara hemma igen och sova i sin säng och få sova hur länge man vill. Ikväll är det träning sen kommer min älskade fru hem och kommer förmodligen skeda med henne inatt! Ska kolla vidare på serien vi kollar på. Syns senare. Puss


2timmar kvar!

Bara två timmar kvar på det är tåget. Börjar ruttna totalt. Svårt att sitta still och bara otroligt trött. Sista inlägget för idag för när jag kommer hem kommer jag slockna direkt. Syns då! Puss


Vill hem nu...

Sitter på bussen påväg mot Borås där ska vi äta lite och sen vidare till Stockholm, just nu vill jag bara hem och lägga mig i min säng. Känner inte alls för att sitta på ett tåg i flera timmar. Hörs mera sen ska vila lite nu. Ciao


Godmorgon

Ställde klockan på 6 imorse men ändå lyckades jag försova mig gick upp en kvart innan bussen skulle åka. Menmen nu är jag i hallen och har redan dömt 2matcher nu återstår bara 6st sen är det klart. Hoppas ni har bra det bra i Stockholm här har vi det blåsigt och regn. Hörs mer under dagen. Pussen


Långdag

Kom precis till rummet, dagen har varit lång och väldigt jobbig. Så nu kommer jag somna på en gång. Klockan är ställd på 6.00 då börjas det igen. Godnatt från en trött Felicia <3


Trött som ett svin, men snart dags för finalspel


Love the way you lie


Godmorgon

Har precis ätit frukost och fixat mig nu sitter jag och väntar att bussen ska ta mig till hallen den kommer om tio min. Dålig uppdatering under dagen vi hörs mera ikväll. Puss på er


Handboll är kul

Resan gick bra och nu ligger jag i sängen klockan är ställd på 6.30, ibland älskar jag bara handboll. Får se hur uppdateringen blir imorgon. Godnatt...


Bilder från våran lunch på donken innan jag åkte..


Tåget -.-

Sitter på tåget och har gjort det ett tag nu, hatar att man blir så rastlös och får spring i bena när man bara sitter. Snart ska jag byta tåg till ett annat och sen efter någon timme ska jag byta igen. Lite små jobbigt att hålla på att byta och så. Inget att skriva så jag hör av mig när jag är framme där jag ska sova! Puss på er :)


Snart drar jag :(

Håller på att packa snart klar faktiskt. Sen ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig. Möter upp Amandha inne i stan för att lämna hennes jacka och sen ska jag försöka äta något innan jag sätter mig på tåget. Vill inte åka ifrån Stockholm nu när det är så fint väder... Hoppas på sol i Skene också. Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan men kommer förmodligen vara rätt upptagen under helgen. Är hemma igen söndag och då är det bara en 1dag kvar på det här lovet. Känns som om vi fick jullov för bara någon dag sen, men så är det ju inte såklar -.-. Allt går så fort och man hinner inte träffa de man hade tänkt göra. Inte riktigt tid att sitta här och skriva så vi hörs när jag är på tåget eller när jag kommit fram. Ha en bra helg och dag allihopa. Puss
 

Home sweet home



Hemma efter en bra kväll. Bowlingen gick väl inte så bra men det är inte en av mina starka sidor. Kom då sist men någon måste göra det också. Haha.Men rikrigt kul var det faktiskt, det är inte så ofta man gör det nu för tiden längre. Nu ligger jag i min säng och måste somna snart för imorgon är en långdag för mig och måste även försöka vända på dygnet. Vi syns imorgon! Godnatt.

Bowling

Ska strax åka och bowla på HeronCity med några kompisar. Har inte börjat packa ännu hur seg är jag egentligen.. Menmen får ta det imorgon bitti eller sent ikväll när jag kommer hem. Skriver mer sen ikväll. Ciao


Påväg hem

Sitter och väntar på bussen. Ska hem och packa och städa och sen får jag se om jag följer med och bowlar med några kompisar. Men först måste jag bli klar med min lista! Nu kommer bussen måste dra, puss


Hos Carro

Kom precis hem till Carro, efter träningen drog vi hem till henne åt och duschade sen mötte vi upp Emma i centrum handlade godis sen åkte vi till en av hennes killkompis och kollade film. Nu ska vi sova! Hörs imorgon. Pussen


2dagar kvar!

Vaknde precis och har en del att göra idag faktiskt. Om 2dagar åker jag till Skene helt ensam och ska döma en handbollscup. Känns roligt men ändå tråkig för kommer känna mig så ensam. Haha. Nu måste jag börja med allt som ska göras.

 

  • Kolla domarkvitto
  • Maila cupen om mer info
  • Tvätta allt som jag ska ha med mig
  • Börja packa
  • Träna mellan 18-19
  • Städa rummet
  • Sola
  • Duscha
  • Träffa Amandha för att lämna hennes jacka

 

Som ni ser vet jag inte hur jag ska få ihop det här helt enkelt. Men har faktiskt två dagar på mig. Men vi hörs sen har inte riktigt tid just nu. Puss

 

Godnatt


Mår sådär idag!

Får väl börja med att säga GottNytt till alla och hoppas eran kväll igår var bra. Min kväll var oförglömlig iallafall. Kvällen började med middag med familjen och vänner sedan drog jag till Älvsjö med Patrick och massa. Resan dit var heeeelt. Kvällen spårade som varje nyår gör så vi drog in mot stan för att käka donken och sen tog vi bussen hem till mig. Var hemma runt halv fem och då var kudden min bästavän.


 Idag vaknade vi rätt tidigt gick in i huset och åt frulle och sedan tog vi en promenad för att kroppen och huvudet skulle må lite bättre. Men det gjorde det knappast. Somnade i soffan runt ett och vaknade sju på kvällen, så nu kommer jag inte kunna somna igen -.- .Var precis ute och träffade Izabelle och snackade om godbitarna från igår. Nu ligger jag i min efterlängtade säng och ska försöka sova som jag inte tror går. Vi hörs säkert igen snart. Ska försöka hitta lite bilder från igår också. Puss
 
 

Världens bästa syster!


Nyår 2012