Utgång med bästa tjejerna...


Onsdag ..

 
Hejhej!
Redan torsdag imorgon, tycker att denna vecka bara har sprungit iväg och har ändå fått mycket gjort så skönt! Hoppas på att mitt pass/id hinner bli klart till helgen, för det är min systers sista helg i Sverige och vi ska alla på ölfestivalen är tanken iallafall. På fredag hade jag också tänkt gå ut men det får vi se hur det blir. Aja tänkte sova nu. Hörs imorgon och då kommer jag ha mer att skriva pga att jag jobbat de senaste dagarna. Pusspåer!

Svar..

En fråga som har kommit in på bloggen är ifall jag skulle kunna göra en ask.fm.
 
Svaret på det är att jag tycker att hela grejen är opersonlig och jag vet inte vad jag får ut på det. Jag tycker det är bättre ifall ni vill veta något att bara fråga här, och ni behöver inte skriva namn fall ni inte vill det. Hoppas att den som skrev komentaren är nöjd med svaret. Puss
 
 
 

Nu idol..

 
Hejpåer!
Kom precis hem, skolan idag gick bra tog mig en sovmorgon så att jag skulle orka med dagen. Kom till jobbet runt fem och jobbade till elva. Nu ligger jag lagom seg i sängen och ska sätta på gårdagens idol och om jag inte somnar ska jag även se dagens. Imorgon är det ingen skola så då passar jag på att jobba istället. Så börjar halv tio och slutar runt sex. Sen öppnar även Port157 imorgon så tänkte svänga förbi där innan jag åker hem. Inget annat roligt har hänt, det ända jag gör är att jobba och gå i skolan nu för tiden. Vi hörs mer imorgon istället. Ciao.

Dags att sova..

Tjenare!
Har inte skrivit något idag pga att jag har haft en del att göra. Efter skolan idag åkte jag till Centrum fixade mitt pass och id efter det åkte jag hem med mamma och pappa. Sen kom Bella över och vi åkte och tankade bilen och efter det började vi fixa oss. Sen hämtade vi upp Calle och Victor och vi åkte därefter mot HeronCity. Käkade och tog en bio. Vi kollade på KickAss2, helt okej film måste jag ändå säga, brukar inte gilla overkliga filmer men den här fungerade faktiskt. Kom precis hem och ska strax släcka lampan och sova. Imorgon blir det en tuff dag, skola mellan 8.20-16 och sen direkt till jobbet och där slutar jag 23. Jippi ser verkligen framemot det. Sovgott så syns vi imorgon. Puss
 
 
 

Veckans planer..

 
Måndag - Skola, Fixa pass
Tisdag - Skola, Möte, Jobb
Onsdag - Jobb
Tosdag - Skola, Träning
Fredag - Ledig

 

Söndag..


Hejdär!
Som vanligt är jag helt död, men det är inte så konstigt om jag tänker efter. Har jobbat hela helgen medans alla andra har varit lediga och haft det roligt ute på krogen. Men som jag ser framemot är att jag äntligen får en ledig helg och det är i helgen som kommer. Ihelgen har jag jobbat på Olearys, min sista också. Sa nämnligen upp mig idag pga att jag fått jobb på Inn&Finn. Veckan är fullspäckad och ser inte alls i framemot den, men bara en vecka kvar till helg. Nu ligger jag äntligen i min säng och ska strax sova, börjar skolan tidigt imorgon så måste försöka få lite sömn, jag har faktikt glömt bort att sova haha!
Har inte så mycket att tillägga just nu för de har inte hänt så speciellt mycket. Vi hörs helt enkelt imorgon för då känner jag mer för att skriva för mina ögon håller på att åka ihop nu. Puss
 

.. Frågor.. Haha

- Fyra frågor om förhållanden

Är du singel? Ja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Kanske..
Hur många har du varit kär i på riktigt? En.

-Tio frågor om dig själv

Namn? Felicia.
När fyller du år?21mars.
Några piercingar? Naveln.
Vad har du på dig just nu? Sovkläder.
Vilken årstid är bäst? Sommar.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Solen skiner och att man får sova hur länge man vill.
Vem älskar du mest på denna jorden? Familjen,släkten och mina vänner.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans med någon.

- Tre frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? Felicia och Bella.
Vem är snyggast av dina vänner? Lisa.
Vem är mest partyprisse? Elin.

 

- Sju Frågor om din familj

Vem står dig närmast? Min syster.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Absolut.
Vem är farligast i din familj? Ingen.. haha.
Vem ser roligast ut i din familj? Konstig fråga, ingen.
Vem är coolast? Finns bara en och det är jag.. haha
vem sover du oftast med? Syster.
Roligaste kvällen med familjen? Oj ingenaning.. finns många.

- Nio frågor om idag

Vad har du gjort? Jobbat och varit med vänner.
Vad ska du göra nu? Kolla på en rulle och sen sova.
Har du gjort något dåligt idag? Nej inget jag kommer på.
Vad har du ätit idag? Sallad och kräftor.
Har du duschat idag? Haha nej.. äcklig..
Har haft flätor inatt? Ja.
Är du trött nu? Lite.
Vad händer idag? Inget just nu.. imorgon jobb.
Går du i skolan? Inte idag, men jag gör det.

- ANNAT

Hur mår du just nu? Bra faktiskt.
Har du piercat dig ? Ja.
Är du hungrig nu? Nepp.
Vad är klockan nu just nu? 01.03.
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Youtube,Facebook och Dreamfilm.

- TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Felicia.
Vem ringde du senast? Lisa.
Vem sms:a till dig senast? Felicia.
Vem sms:a du till senast? Felicia.

- FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? En timme sen.
Hur länge sen var det du träffa din farsa ? En timme sen.

- ÖVRIGT

Gillar du punk? Inte min stil, men jag har inget imot det.
Har du sminkat dig idag? Ja.

- MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? Japp.
Vilket är ditt favoritband/artist? Finns så många, ingen aning..
Vad gillar du för musik? Allt möjligt förutom rock.

- KÄRLEK

Är du kär just nu? Nej det kan jag inte säga.
Har du kysst någon idag? Nepp.
När kysste du någon senast? Somras någon gång.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Svårt att säga, om jag hittar någon jag gillar så absolut.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej.
Vem sov du senast bredvid? Bella.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? ...
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Absolut inte.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Haha nej..
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Aldrig.
 

 

 

Roligare fredag har man ju haft..

 
Godkväll people!
Ligger som alltid i min säng, dagen idag har bestått av jobb och sen när jag kom hem runt sju så åt jag tillsammans med mamma och pappa. Sen träffade jag upp Lisa och vi åkte sedan till Sofia där vi har spenderat kvällen. Med skönt folk och sällskapsspel, nu är jag som sagt helt död igen. Tycker att jag var extra duktig idag när jag tog en promenad till jobbet istället för att åka buss. Imorgon väntar ännu mera jobb, börjar 17 och slutar 2 på natten. Undra när jag någon gång kommer få en ledig dag utan massa jobb och skola. Aja men det är jag själv som har valt att göra på det sättet det är. Men skönt att få sova ut imorgon iallafall och få alla de timmar man behöver för att leva.
Hoppas alla andra har det roligt ute medans jag ligger i min säng och ska sätta på en bra rulle. Ibland kan det också vara fruktansvärt skönt. Godnatt så hörs vi helt enkelt mera imorgon.
 
 

Helt slut..

 
 
Hejpåer!
Är helt död på riktigt, efter skolan idag åkte jag med några från klassen till stan. Efter det åkte jag till centrum och var på en arbetsinterjuv det gick väl helt okej ska provjobba redan imorgon. När jag var klar där åkte jag hem och sen på kvällen åkte jag till torvalla och tränade, efter träningen tog jag en promenad hem därifrån och stannade till på gymmet och solade. Så idag har jag väll rört på mig lagom mycket. Känns skönt att äntligen komma igång igen. Nu ligger jag för tillfälligt i sängen och är lagom trött. Men musiken håller mig vaken. Aja inget roligt att komma med så vi hörs mera imorgon istället. Puss
 
 
 

People always ask " do you still like him " Honestly, I don't really know. But I do Know there's just something about him I can't let go.

 
 

Gymmet!

Hejdär!
Sitter på gymmet och väntar på att Bella ska sola klart och efter det ska även jag sola. Skoldagen idag gick bra, hade bara en lektion innan det var dags att åka hem igen. Ikväll vet jag inte vad som händer tänkte se den nyaste Wallander iallafall.

Imorgon väntar skola till två och en arbetsinterjuv inne i stan. Hoppas på att även få detta jobb.
För övrigt så tycker jag att det är skönt att skolan har börjat så att man kommer upp i tid och faktiskt hinner göra massa saker på dagarna. Dock längtar jag inte efter 12veckors praktik.. -.-

Syns sen.
Shoo


Sovmorgon..

Godmorgon!
Ligger i sängen fortfarande, börjar skolan idag runt halv tolv så jag ska strax börja kolla vad jag ska ha på mig och börja fixa mig.

Igår efter skolan åkte jag hem kollade på en film och sen var det dags för säsongens första inomhus träning. Det var både kul och skönt att komma igång igen. Efter träningen träffade jag några vänner ute och när klockan var alldeles för mycket gick jag hem och sov.

Hörs sen, puss


Hos Bella..

Hola!
Måndagen och första skoldagen efter lovet avklarat. Började nio och slutade halv tio, mycket onödig dag men det var skönt att träffa alla igen. Åkte hem till Bella efter skolan och vi var barnvakt åt mollan ett tag under eftermiddagen.

Gick hem på kvällen och kollade på idol och käkade. Efter det mötte jag upp Bella och Felicia, vi tog en promenad och pratade av oss lite. Nu ligger jag i Bellas säng hon har redan somnat och jag är inte ett dugg trött.. Suck! Aja jag får försöka blunda och hoppas på att somna. Hoppas alla haft en bra dag vi hörs mer imorgon eller så.

Puss


Hipp Hipp Hurra på din stora dag ..

 
Grattis bästa Elin!
Hoppas din 18årsdag vart som du hade planerat..

Love You
 

Back to the reality...

Hejpåer!
Ja det här med bloggen, haha jag har varit lika dålig som alltid och det är för att jag inte har haft riktigt den tiden att skriva. Men imorgon börjar skolan och det riktiga livet igen, de senaste veckorna har jag mesta dels varit på jobbet och sen när kvällen har kommit har jag tillbringat dem med kompisar. Min väska vart stulen för några helger sen så jag har inte heller kunnat gått ut.

Som sagt skolan imorgon börjar 9.00 vet dock inte hur länge jag kommer vara där. Konstigt nog så saknar jag skolan lite, inte att sitta och lyssna på läraren som pratar i timmar men att träffa alla igen efter att inte sätt någon alls från klassen på 11veckor.

Sommarlovet har inte sätt ut som det brukar men jag kan säga redan direkt att mitt sista sommarlov vart precis som jag ville, jag är glad över att jag är påväg uppåt och inte neråt... allt läcker med tiden var det någon som sa till mig för något år sen, och det är precis vad det gör. Jag är världens lyckligaste och jag trivs hur bra som helst med mina vänner runt om mig. Men det som känns jobbigt just nu är att den som står mig närmast och känner mig bäst flyttar till andra sidan jordklotet om bara 20dagar.... buhu vill inte ens tänka på den dagen vi står på arlanda och ska säga hejdå, aja som tur är så har inte den dagen kommit.
Jag ska försöka att skriva någon gång per dag men som sagt kommer mina vardagar spenderas i skolan och sen helgerna går till jobb. Thats life, men för mycket snack på mig just nu. Hörs mer sen..

Ciao
 
 

Mysig dag på sjön igår!


Sista dagen på jobbet!


Halloj!
Ligger i sängen och har iprincip gjort det sen jag kom hem jobbet, imorgon är det sista dagen på pappas jobb sen väntar nästa jobb på lördag. Även fast jag tycker det är svin jobbigt så har tiden bara runnit iväg. Imorgon väntar tjejmiddag hos en barndomsvän och efter det är väll meningen med att vi ska gå ut, själv funderar jag på ifall det är så bra för att jag som sagt jobbar på lördag. Men känner jag mig själv så kommer jag stå där på dansgolvet imorgon när klockan slagit tolv. Nu ska jag sätta på någon bra film och försöka sova för det är allt jag behöver just nu. Vi hörs mera imorgon eller något. Pusspåer!