Bra helg!








Godmorgon..

Hola! 

Sitter på bussen dock en timme senare pga att jag jobbar 9-18 idag. Igår somnade jag till fotbollen så runt 21 somnade jag för natten, kan man bli tröttare? Tror inte det va. 
Idag är det äntligen fredag, veckan har gått otroligt snabbt, men ingen ledig helg för mig inte, imorgon jobbar jag och sen söndag är det match om jag mår bra. 
Idag efter jobbet ska jag hem till Caroline och käka middag om det blir utgång efter det får vi se. Tänkte iallafall gå ut på lördag om inget ändras. Fredag idag så det betyder att alla är glada och längtar efter ledighet! Hörs mer sen. Puss 





Skön katt man har! Haha sötnos




Trött tjej..




När allt är som bäst..

Hej people!

Sitter på bussen som alltid typ men denna gång påväg hem, åh så skönt det är att sluta. Blir att bara åka hem och äta och sen är det dags för veckans första träning, huvudet vill inte men jag vet att min kropp behöver det haha! 

Idag efter jobbet shoppade jag mig ett par nya skor, otroligt snygga kommer bild senare ikväll. Aja ska lyssna på musik och försöka vila lite innan jag ska hoppa av, syns sen. Puss 




Torsdag..

Godmorgon 

Klockan har precis passerat 7 och jag sitter redan på bussen påväg mot Nacka. Är inte vad vid att gå upp såhär tidigt på morgonen så det känns 
lite konstigt att gå upp när det är mörkt ute. Idag kände man verkligen att sommaren har tagit slut, svinkallt så var tvungen att sätta på min vantar och min största halsduk jag har. 
Jag hoppas verkligen att dagen idag går  fort, imorgon är det redan fredag som betyder min favorit dag. Bussen är inte speciell varm så fryser om mina händer, vi hörs helt enkelt när jag har slutat.
Ciao 






Ibland önskar jag att du vore här...




Denna dag slut också..

Hejsan!
Efter praktiken idag som slutade 17 åkte jag in till stan och mötte upp Sara vi tog en bio och käkade middag, hur mysigt som helst. Nu ligger jag i sängen och ska sätta på en film och försöka sova börjar även 8 imorgon också men slutar 16 så det är skönt, sen står träning på schemat. Hör av mig mer imorgon är för trött för att skriva just nu. Sovgott 




Godmorgon..

Godmorgon! 
Onsdag och den 25, som innerbär löning. Som jag längtat efter denna dag, har fått levt fattigt i någon vecka nu så det känns sjukt bra. Dock börjar jag 8 idag och slutar 17. Väldigt långdag och kommer förmodligen vara helt slut när dagen är slut. Igår somnade jag i soffan runt halv tio, snacka om trött. Haha! 
Efter praktiken kanske jag ska ta en bio med Sara men får se hur vi gör pga att jag kommer vara trött och sliten. Hörs mera sen.. Puss 







...




Äntligen

Påväg hem efter en långdag! 
Är helt slut inte vara mentalt utan kroppen känns seg och fötterna ska vi inte tala om. Nu längtar jag bara efter att få komma hem och äta och mysa i soffan. Blir ingen träning för mig idag pga att klockan är så mycket och kommer aldrig att hinna. Får samla mina  sista krafter och åka ner på torsdag istället. Vädret gör inte hela grejen bättre heller. Bella kanske skulle komma över när jag kommer hem men det får vi se hur det blir med den saken. Vi hörs mer sen istället. Ciao 




Grattis på din dag älskade syster!




Tisdag..

Hejhej!
Tisdag idag, veckan bara rullar på. Idag är det ingen vanlig tisdag utan min syster fyller år idag. Tråkigt att inte få fira henne som vi brukar men hon värkar ha det bra och de är det viktigaste.

Sitter just nu på bussen påväg mot forum och praktiken, halsen blir bara sämre och sämre men jag försöker kämpa på tills det brister helt. Efter jobbet idag är det träning, får se om jag ens hinner träna. Vet inte riktigt när jag slutar idag så. 
Hoppas alla får en bra dag även fast vädret är uselt. Hörs mer sen. Puss 




Ibland känns det inte bra så är det bara..

Godkväll!
Ligger i min säng och lyssnar på musik, ibland älskar jag musiken men ibland får de mig att tänka på saker som gör mig ledsen och känner mig allmänt ensam. 

Om ca 1timme fyller min syster år, som varje år brukar jag få spendera den med henne men just det här året får jag inte det, och jag börjar faktiskt inse att du faktiskt är borta. Kommer samtidigt bli en bra dag imorgon men ändå jobbig för jag vill så gärna vara i din närhet just nu. 

Jag vet att man aldrig ska gå och lägga sig ledsen, för det sägs att man inte sover bra då. Men idag är en kväll då allt kommer på samma gång. Kanske är det för att jag har sovit otroligt lite i helgen och har en jobbig vecka framför mig. 

Jag önskar ibland att allt bara kunde vara som vanligt, exakt den här tiden förra året var jag världens lyckligaste tjej och hade allt jag behövde och nu känns det som om jag inte har något. Varför? Varför ska jag alltid bli så ledsen? 
Ångrar absolut ingenting hur jag är som person idag och vilka jag har runt om mig, men ibland känns det som om något saknas, men vad? Själv har jag inte svaret på den frågan.. Alla frågar jämt hur jag kan vara så stark, men egentligen är jag inte det! Jag tvivlar på allt jag gör och det är jag så trött på, kan jag få tillbaka mitt självförtroende och min självkänsla? Jag har tappat allt.. Har sedan ett år tillbaka börjat på ruta ett, och har en lång väg till toppen, men jag är påväg.. "Starkast vinner"

Förlåt för mitt långa och ointressanta inlägg men ibland behöver jag skriva av mig lite och som sagt så är min blogg till för det.. Nu ska jag försöka sova över mina problem fast man aldrig ska göra det.. Imorgon är det en ny dag och definitivt många nya utmaningar.. 
Sovgott! 




Back..

Hej på er! 
Min dator har varit sönder ett tag nu, och är det fortfarande men ska iallafall försöka komma igång och ta tag i bloggen igen. Idag var första veckan på 12veckors praktik, de gick bra och de kändes som om jag kom direkt in i gänget. Började 11 och slutade 17 idag. Känner mig lagom seg i kroppen men de är bara att kämpa på. Denna vecka får jag endast 1dag ledig, buhu! Jobbar även på lördag på Inn och Finn, ibland har jag bara lust att säga upp mig från alla jobb, för just nu har jag inte någon fritid alls. Men om man inte har ett jobb får man heller inga pengar man kan göra roligare saker för, om två dagar är det löning och jag bara längtar efter mina pengar. Har kollat ut antal grejer idag på Hm som jag vill shoppa, de farliga med att jobba på Hm 12veckor framåt är att min garderob kommer att bli dubbelt så stor.. Haha! 

Har precis ätit och satt mig nyss i soffan, här kommer jag att spendera hela kvällen! Är helt slut bokstavligen.. Syns senare ikväll! 
Puss






Bra helg! Tillbaka till jobb och praktik...




..ibland känns det bara för jobbigt